Attraction Látványszínház Produkció - videóval!

  • PDF

Az Attraction Látványszínház Produkció alkotta meg Magyarországon elsőként, és egyedülállóként népszerűsíti „fekete színház” műfajú táncszínházi produkcióját.
Szűcs Zoltán az Attraction Látványszínház Produkció alkotója és vezetője, 2009 évben Magyarország XXI. századi kultúrájának arca: „..véleményem, és eddigi közönségtől szerzett tapasztalataim alapján a ma emberének és a felnövekvő ifjúságnak a vizuális kultúra egyre fontosabb lételeme.


A magyar csapat nyert a Brit tehetség kutató versenyen!

Attraction FINAL Shadow Theatre Group on Britains Got Talent 2013 WINNER

Művészi tevékenységem során is ezt a kultúrát igyekszem fejleszteni minden új törekvésemmel. Az  Attraction Látványszínház Produkció ezt a célt kiválóan szolgálja, tömörségével és a hagyományokra épülő modernségével….”(Magyar Turizmus Zrt. „Itthon Láss Csodát” című kiadványa)

A Produkció, születésétől (2004) napjainkig céges felkéréseknek tett és tesz eleget. A műfaji elvárásoknak megfelelően 100 %-os technikai felkészültséggel, több színpadrendszerrel, installációkkal, saját eszköz- és kosztümválasztékkal rendelkezik. Számos fellépést és egyedi kreatív felkérést tudhat magának:

Attraction Látványszínház Produkció társulata 12  főből áll


Az Attraction Látványszínház Produkció társulata 12  főből áll, tagjai között a táncműfaj széles skáláját művelő előadóművészeket találhatunk: kortárs táncművészek, modern- és népi táncművészek, balett művészek, hip hop, electric boogie, break táncosok és zsonglőrök dolgoznak a jelenetek színvonalas megjelenítéséért. Munkájukat a koreográfiát az igényesség és a maximalizmus jellemzi, fellépéseikre a profizmus jellemző. Hihetetlen pontossággal, teljes koncentrációval állnak színpadra, s a képi megvalósulás elkápráztatja közönségét. A képi megjelenítés és a zenei hangzás összhangja, az eszközök, formák, díszletek használatának többéves gyakorlata és tapasztalata, a testtudat és a társas toleranciával való együttműködése együttesen nyújtja a Produkció varázslatosságát. Figyelve őket, jelenetekben minden másodpercnek súlya van, a profi csapatmunka lélegzetelállító megjelenésének lehetünk szemtanúi. Minden egyes fellépést hatalmas siker követ. A csapatra már a világ számos országából felfigyeltek.

Forrás: attraction.hu

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu