Péter Szabó Szilvia átköltözött Londonba - videóval!

  • PDF

Péter Szabó Szilvia, a Nox egykori énekese három évvel ezelőtt szerelmi bánatában a világ túlsó felére költözött. Bejött a lépés, hisz újra boldog.
Péter Szabó Szilvia tizenhat éves kora énekel, és még húsz sem volt, amikor a Nox együttes tagja lett. Magánéletéről nem sokat beszélt a nyilvánosság előtt, ám tudni lehetett, hogy együtt él a Nox producerével, Rácz Lászlóval.Ausztráliáig menekült

"Nem tudom megmondani, hogy a munkakapcsolatból, illetve barátságból mikor lett szerelem. Egyszer csak belopta magát a szívembe, és észrevettem, hogy boldog vagyok, ha a közelében lehetek. Fontos, hogy felnézhetek rá, mellette törékeny nőnek érezhetem magam. A 12 évnyi korkülönbség sem akadály. Sőt, azt hiszem, ez így jó" – nyilatkozta Szilvia évekkel ezelőtt a Kiskegyednek.

A szerelemnek azonban – és ettől nyilván nem függetlenül, később a Noxnak is – vége lett, a férfi visszaköltözött a családjához. Az összetört szívű énekesnő pedig Ausztráliába költözött. "Olyan helyre szerettem volna menni, ami jó messze van, de ahol van azért ismerősöm. Nem voltam jó passzban, és rossz érzés lett volna leszállni a nagy semmi közepén, egy bőrönddel, egészen egyedül. Kint él a volt angoltanárnőm a családjával, boldogan befogadtak. Náluk laktam öt hónapig. Iskolába jártam, angolt tanultam, dolgoztam egy étteremben, és modellkedtem is."

Csak félig tért haza Péter Szabó Szilvia, a Nox egykori énekese három évvel ezelőtt szerelmi bánatában a világ túlsó felére költözött. Bejött a lépés, hisz újra boldog.

Átköltözött Londonba


Vagyis az énekesnő remekül feltalálta magát az ötödik kontinensen, ám a nagy távolság miatt alig láthatta családját, ezért másfél év után átköltözött Londonba. Eladó lett a Selfridges áruházban, ám 2012 őszén felmondott, mert újra beindult zenei karrierje. "Megismertem egy magyar lányt, aki egy VIP klubban dolgozik. Felajánlotta, hogy bemutat egy fiatal angol énekesnek, akit a klubból ismert. Így találkoztam Pierre Lewis-szal, akinek megmutattam a múltam felvételeit, és aki ezután rögtön elvitt Roy Perestrelohoz, a menedzseréhez. Roy dolgozott már többek közt Madonnával, Robbie Williamsszel" – meséli Szilvia a szerencsés találkozásról, amelyből közös munka, és lemez lett. Nem is volt kérdés, hogy Magyarországon fog debütálni az új lemez, ám tavasszal megjelenik Angliában és Európa több országában is.


Félt, hogy ennyi volt...

Szilvia azt mondja, tele van energiával, megint remekül érzi magát a bőrében, és bár új szerelem egyelőre nincs az életében, a zene ebben a pillanatban mindenért kárpótolja. A hazaköltözést nem tervezi, most sokkal praktikusabb Londonban élnie, a koncertekre viszont boldogan hazaröppen. "Sokszor eszembe jutott az első időkben, hogy talán csak egy szép emlék lesz majd a színpad, és az unokáimnak fogom mesélni, hogy a nagyi valaha jó nő volt ám, és szerette egy egész ország... – mondja, ma már nevetve. Majd bevallja, hogy nehezen tudná elképzelni az életét színpad nélkül. - Belül, azt hiszem, mindvégig hittem abban, hogyha ez az utam, akkor vissza fogok találni rá."

De arra a kérdésre, lehetségesnek tartja-e, hogy újra összeálljon a Nox, mégis azt feleli: bár nagyon jó szívvel gondol vissza a csapatra, nem hisz a folytatásban. "Annyi minden változott. A legborzasztóbb, hogy egy évvel ezelőtt a turnémenedzserünk, Sipos „Cápa” Tibor meghalt. Azt sem tudom, hogy kezdenék hozzá nélküle bármilyen szervezéshez. És az exemmel sem tudnánk újra együtt dolgozni, nem is lenne egészséges. Túl mély volt a seb. De szerencsére lezártam magamban, amit le kellett. Újrakezdtem, visszajöttem, és fantasztikusan vagyok."


Forrás: kiskegyed.hu

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu