A 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója - 6 videóval!

  • PDF

Gratula Alex!!!! Ne törődj a sok irigy és kritikus megjegyzéssel, Te CSAK énekeld szívből ezt a dalt a kedvesednek és az országnak! Minket nem az Eurovíziós dalverseny érdekel ott sem szeretik a magyarokat.
VÉGRE NEM EGY AGYON SZPONZORÁLT MAJOM!
Nagyon sok szép és tehetséges fiatal lány és fiú lesz a amiből igazán kevés van a világon az az egyéniség. Örülök hogy mi Magyarok ezt a tábort erősítjük.Viszonylag fiatalon kezdett foglalkozni a zenével, de ezt kezdetben saját kedvtelésből elsősorban a húga, és szülei szórakoztatására tette. Például PC játékok hangjait vágta össze és készített vicces remixeket. Egyetemistaként amatőr zenekarokban kezdett komolyabban a zenével foglalkozni. A My Gift To You zenekar énekese volt. Ekkor íródott első nagyobb sikert elért dala a Csókolom. A zenekarral készítette el a My Gift to You nevű formációt. Az egyre ismertebbé váló előadó pszichedelikus-poszt rock témákat dolgoz fel és remixlemezeket ad közzé. 2012-től ByeAlex néven szóló karrierbe kezdett.

Az ismertséget Csókolom című dal hozta meg számára. A népszerűségét igazolja, hogy viszonylag rövid idő alatt több ezer fős rajongótábort szerzett magának. A Dal 2013-as döntőjében elért nagy sikerét a sajtóban többen kritikusan szemlélték, hiszen nálánál esélyesebbnek tartott előadóművészeket előzött meg.


ByeAlex  KedvesemZene: szöveg: Márta Alex
Hangszerelés: Márta Alex, Károly Tamás, Jobbágy Bence
Klip: Y MEDIA TEAM www.ymediateam.com
Csányi Márton, Nagyistók Máté, Meruk Marcell
Szereplő: Jalits Eszter
Köszönet:
székesfehérvári Vörösmarty Színház, Szabó Kata, Kurja István  CLS Music

ByeAlex Kedvesem Official Eurovision Song 2013 (English Lyrics On Screen)

 

ByeAlex - One for MeIrigy Hónaljmirigy & ByeAlex - Az én hentesem (videó remix)

Forrás: Wikipédia

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu