Zene-music

A 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója - 6 videóval!

  • PDF

Gratula Alex!!!! Ne törődj a sok irigy és kritikus megjegyzéssel, Te CSAK énekeld szívből ezt a dalt a kedvesednek és az országnak! Minket nem az Eurovíziós dalverseny érdekel ott sem szeretik a magyarokat.
VÉGRE NEM EGY AGYON SZPONZORÁLT MAJOM!
Nagyon sok szép és tehetséges fiatal lány és fiú lesz a amiből igazán kevés van a világon az az egyéniség. Örülök hogy mi Magyarok ezt a tábort erősítjük.

Bővebben...

Péter Szabó Szilvia átköltözött Londonba - videóval!

  • PDF

Péter Szabó Szilvia, a Nox egykori énekese három évvel ezelőtt szerelmi bánatában a világ túlsó felére költözött. Bejött a lépés, hisz újra boldog.
Péter Szabó Szilvia tizenhat éves kora énekel, és még húsz sem volt, amikor a Nox együttes tagja lett. Magánéletéről nem sokat beszélt a nyilvánosság előtt, ám tudni lehetett, hogy együtt él a Nox producerével, Rácz Lászlóval.

Bővebben...

Orvosság helyett 3x2 pálinka - videóval nyomj 1 lájkot!!

  • PDF

Posztobányi László és barátainak a dala szolidan egyensúlyoz az alkoholizmus és a decens spiccesség között, bár töménnyel ezt nehéz kiegyensúlyozni - tény, hogy van, akin nem látszik egy feles. Ügyesen egyensúlyoz a szerzemény a Blues Company taplósága és a 3+2 mulatósa között, teszi ezt egy szolid rockzenei eszköztárral...


Bővebben...

A Locomotiv GT - videóval!

  • PDF

A Locomotiv GT, röviden LGT (becézve Loksi) a magyar rockzene egyik legnagyobb hatású együttese. A zenekar nevében a GT a Gran Turismo rövidítése, utalva a tagok előtt álló hosszú útra. Az LGT névadó szimbólumának eredete nem tisztázott: a legelső lemezükön felbukkanó, akkor még akváriumban álló stilizált gőzmozdony végigkísérte a banda történetét. Lemezborítók sokaságán szerepelt (az egyik album egyenesen a 424 – Mozdonyopera címet viseli) a búcsúkoncerten pedig showelemként egy valódi gőzösön érkezett a Nyugati pályaudvarra a négy zenész.

Bővebben...

Rúzsa Magdolna - videóval!

  • PDF

Rúzsa Magdi 1985. november 28-án született a vajdasági Verbász városban. Általános iskolai tanulmányait falujában, Kishegyesen végezte az Ady Endre Kísérleti Általános Iskolában. Ennek elvégzése után sikerrel felvételizett a szabadkai Egészségügyi Középiskolába, ahol szülészeti nővérnek tanult. Tanulmányai végén – fél év szakmai gyakorlat után – államvizsgát tett.

Bővebben...

Oláh Ibolya - videóval!

  • PDF

Roma családban született. Szülei lemondtak róla, csecsemőotthonba került, majd a tiszadobi nevelőintézetben zöldség- és fűszernövény-termesztő szakmunkás-képesítést szerzett. Öntevékenyen kezdett énekelni és gitározni. Tanult egy budapesti zeneművészeti szakiskolában is, de félbehagyta.  A 2003–2004-es Megasztár (TV2) átütő sikert hozott számára a második helyezéssel. 2004. június 5-én 400 000 ember előtt énekelt egy ingyenes budapesti rendezvényen, amelyen Sting is fellépett.

Bővebben...

Bródy János: Ha én rózsa volnék - videóval!

  • PDF

Bródy János Kristóf (Budapest, 1946. április 5. –) Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, gitáros, zeneszerző, szövegíró. Sokat tett annak elfogadtatásáért, hogy a beatmuzsika nyelve lehet magyar is. A hatvanas évek beatkultúrájának egyik sztárjává vált, afféle szószólóvá. Diplomáciai érzéke, intelligenciája komoly segítséget jelentett kimondani a tegnap még kimondhatatlant.

Bővebben...

1. oldal / 2

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu