Színes

Újra havazik a Mátrában - videóval!

  • PDF

Vékony hólepel alakult ki szerdán Kékestetőn, azt követően, hogy dél óta havazik a Mátrában.
Így nálunk is a Muzslán.


Bővebben...

Új-Guineai éden madarai - videóval!

  • PDF

Az "Éden madarai" projekt célja, hogy felfedje előttünk a madarak eddig ismeretlen világának titkait.  Tim Laman természetfotós tíz éve dolgozik ezen a projekten. Ezen évtized alatt megszámlálhatatlan mérföldet tett meg gyalog az érintetlen esőerdőkben, olyan madarakat keresve és megörökítve, amelyek kizárólag Új-Guineában élnek.


Bővebben...

Egy film, amely minden díjat elvitt - videóval!

  • PDF

A történet két medve életét követi nyomon a természetben: a medvebocs anyja meghalt egy sziklaomlásban, a felnőtt medvét pedig egy vadász sebesíti meg a vállán. A történet szokatlansága, hogy a hím medve befogadja az elárvult medvebocsot és gondoskodik róla...

Bővebben...

Attraction Látványszínház Produkció - videóval!

  • PDF

Az Attraction Látványszínház Produkció alkotta meg Magyarországon elsőként, és egyedülállóként népszerűsíti „fekete színház” műfajú táncszínházi produkcióját.
Szűcs Zoltán az Attraction Látványszínház Produkció alkotója és vezetője, 2009 évben Magyarország XXI. századi kultúrájának arca: „..véleményem, és eddigi közönségtől szerzett tapasztalataim alapján a ma emberének és a felnövekvő ifjúságnak a vizuális kultúra egyre fontosabb lételeme.

Bővebben...

Boldog Békés Karácsonyt! Lázár Chef receptje - Mákos bejgli

  • PDF

A kihagyhatatlan karácsonyi sütemények közé tartozik a mákos bejgli, aminek elkészítése ugyan időigényes, és sokszor a látvány sem az igaz, de az íze miatt mindenképpen megéri nekikezdeni!

Mákos bejgli (+ diós, marcipános, gesztenyés töltelék receptje)

Bővebben...

Kukába került a Jaguar álomautója

  • PDF

Éveket dolgoztak rajta, de úgy néz ki, lemondtak a gyártásáról: egyszerűen túl drága lenne.Bő két éve, 2010 végén Párizsban leplezték le a Jaguar C-X75 tanulmányt, amely a brit márka visszatérését hirdette a szupersportkocsik kategóriájába. Az autóba azonban nem valami hagyományos V8-as vagy V12-es sportmotor került, amely megfelelt volna a Jaguar hagyományainak, hanem két kis gázturbina, és két villanymotor alkotta hibrid hajtásrendszer.

Bővebben...

Első hó a Muzslán - videóval!

  • PDF

Elkezdődött a havazás a Mátrában, nálunk is esett a Muzslán.


Bővebben...

1. oldal / 2

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu