Kereskedelem és pénzügyek

Adózóna

  • PDF

A hazai adórendszer nem kifejezetten átlátható, ráadásul igencsak változékony is, így nem árt, ha akad egy szakértő által készített oldal, amely segít az átlagos adófizetőnek eligazodni a paragrafusok sűrűjében. Az Adózóna oldalán a jogi magyarázatok mellett találhatunk kalkulátorokat és az éppen esedékes határidőkre figyelmeztető eseménynaptárt. ezenkívül a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszok között is tallózhatunk, vagy saját kérdést is feltehetünk, ha szükségét érezzük.

Bővebben:
adozona.hu (forrás: Chip magazin)

Taxitarifa

  • PDF

A taxisok megítélése hazánkban finoman szólva is negatív. Bár sokan használják a szolgáltatásukat időről időre, legtöbbünk nem bízik a taxiórákban, részben a számtalan pletyka miatt, részben pedig azért, mert - hacsak nem mindig ugyanazt az utat tesszük meg - fogalmunk nincs, mennyi lenne az átlagos fuvardíj. Ezt deríthetjük ki ezen az oldalon, a társaságok közzétett árai és a Google Maps útvonaltervezője alapján. Persze ez az információ vitás helyzetben nem sokat ér,de legalább tudni fogjuk, ha átvertek minket.

Bővebben:
taxitarifa.com (forrás: Chip magazin)

Napiárfolyam

  • PDF

Réges-régen, aki valutára vágyott, annak feketén kellett beszereznie azt, komoly kockázatot vállalva. Ma már számtalan banknál vagy pénzváltónál válthatunk valutát legálisan és biztonságosan, csak éppen szinte minden hely más árfolyamon dolgozik. Ha szeretnénk a lehető legjobb üzletet kötni, ezen az oldalon megtudhatjuk, hova érdemes fordulnunk. Amennyiben regisztráltunk az oldalon, felajánlhatjuk megvételre valutánkat a látogatóknak, vagy válogathatunk mások ajánlatai között.

Bővebben:
www.napiarfolyam.hu (forrás: Chip magazin)

NFH

  • PDF

Jönnek az ünnepek, az ajándékok, és a velük együtt járó kellemetlen meglepetések és garanciális problémák.A vitás esetek hatékony és kulturált rendezéséhez nem árt, ha mindenki tisztában van a vásárlói jogaival. Ezen az oldalon érthető jogi értelmezéseket és esetleírásokat találhatunk, amikre bátran hivatkozhatunk.

Bővebben:
www.nfh.hu (forrás: Chip magazin)

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu