Játék és kikapcsolódás

jateknaplo.blog.hu

  • PDF

A másik lehetőség kellemes játékok pénztárcabarát beszerzésére, ha indie, azaz független játékprogramok közül választunk magunknak. Az ilyen programok nagy része már eredetileg is jó vételnek számít, de több oldalon is rendszeresen tartanak olyan akciókat, amikor több ilyen alkotást egybecsomagolnak, hogy mindenki annyit fizessen értük, amennyit neki megér. Az ilyen alkalmakról nagyon nem éri meg lemaradni, és ezen az oldalon -más hasznos információk mellett- ezekről az akciókról is időben értesülhetünk.

Bővebben:
jateknaplo.blog.hu (forrás: Chip magazin)

IsThereAnyDeal.com

  • PDF

Akármilyen jók is néha az igazán nagynevű játékok, nem mindenki engedheti meg magának, hogy azokat a megjelenésük napján megvásárolja. Azonban idővel a legnagyobb címek ára is sokat csökkenhet, és számtalan webáruház tart rendszeresen akciókat. Ezeket mind nyomon követni nem könnyű feladat, ám ez a lap sok terhet levesz a leértékelésvadászok válláról. Ezen a weblapon együtt szerepel minden kiadófüggetlen oldal és szolgáltatás akciója.

Bővebben:
isthereanydeal.com (forrás: Chip magazin)

Kongregate

  • PDF

Kínálata hatalmas, közössége többnyire kulturált, és reklámjai is visszafogottak. A néhány éve még kezdetleges és sokszor bugyuta kis Flash-játékok mára rengeteget fejlődtek, összetettek, tartalmasak, és sokszor még látványosak is, ráadásul a többségük ingyenes /néha sajnos akad prémiumtartalom/, és régebbi gépeken is könnyen futtatható.

Bővebben:
kongregate.com (forrás: Chip magazin)

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu