Netajánló

Vicces állatok - videó!

  • PDF

Vicces állatok
Bővebben...

Étlapszótár

  • PDF

Létezik házi koszt, léteznek igazi különlegességek és ínyencségek, és létezik az éttermi étel, amely alapvetően valahol a kettő között áll, de tálalásban és főleg nevében igyekszik a különlegességekre hasonlítani. Ez egyrészt azt jelenti, hogy többet lehet kérni ugyanazon fogásért, másrészt feletébb kínos, ha rá kell kérdeznünk, mit is jelentenek a hangzatos nevek. Ilyen alkalmakkor erről az oldalról puskázhatunk, ha pedig mégis valami ismeretlen étellel futunk össze, friss ismereteinkkel bővíthetjük a szótárt.

Bővebben: www.konyhamester.hu/segedletek/etlapszotar.htm (forrás: Chip magazin)

Adózóna

  • PDF

A hazai adórendszer nem kifejezetten átlátható, ráadásul igencsak változékony is, így nem árt, ha akad egy szakértő által készített oldal, amely segít az átlagos adófizetőnek eligazodni a paragrafusok sűrűjében. Az Adózóna oldalán a jogi magyarázatok mellett találhatunk kalkulátorokat és az éppen esedékes határidőkre figyelmeztető eseménynaptárt. ezenkívül a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszok között is tallózhatunk, vagy saját kérdést is feltehetünk, ha szükségét érezzük.

Bővebben:
adozona.hu (forrás: Chip magazin)

jateknaplo.blog.hu

  • PDF

A másik lehetőség kellemes játékok pénztárcabarát beszerzésére, ha indie, azaz független játékprogramok közül választunk magunknak. Az ilyen programok nagy része már eredetileg is jó vételnek számít, de több oldalon is rendszeresen tartanak olyan akciókat, amikor több ilyen alkotást egybecsomagolnak, hogy mindenki annyit fizessen értük, amennyit neki megér. Az ilyen alkalmakról nagyon nem éri meg lemaradni, és ezen az oldalon -más hasznos információk mellett- ezekről az akciókról is időben értesülhetünk.

Bővebben:
jateknaplo.blog.hu (forrás: Chip magazin)

Pang.hu

  • PDF

Az egyik legjobb reklám a személyes ajánlás, de mit tegyünk, ha barátainknak sincs tapasztalata egy üzlettel vagy szolgáltatással? Látogassunk fel a netre, ahol még a legeldugottabb helyekről is találunk néhány történetet, különösen ha van egy oldal, ami pont erre a célra jött létre.  A pang.hu lapjain utánanézhetünk, ki mennyire elégedett egy étteremmel, bolttal vagy szórakozóhellyel, és mi is megírhatjuk saját tapasztalatainkat, hogy segítsük mások döntését – és a kiemelkedő cégek boldogulását.

Bővebben:
pang.hu (forrás: Chip magazin)

Tanfolyam.hu

  • PDF

Nemcsak a jó papok tanulnak folyamatosan, hanem azok is, akik szeretnének elhelyezkedni vagy jobb munkahelyet találni a zsúfolt munkaerőpiacon. Az egyetlen probléma, hogy az új ismeretek elsajátításához szükséges tanfolyamok többsége fizetős. A Tanfolyam.hu azzal igyekszik segíteni a pályaválasztókat és egyengetőket, hogy összegyűjti számos intézmény ajánlatát, amelyböl így kiválaszthatjuk a leginkább kedvezőt. Sőt, egyes esetekben akár tandíjmentes oktatási lehetőségekre is rábukkanunk.

Bővebben:
tanfolyam.hu (forrás: Chip magazin)

Taxitarifa

  • PDF

A taxisok megítélése hazánkban finoman szólva is negatív. Bár sokan használják a szolgáltatásukat időről időre, legtöbbünk nem bízik a taxiórákban, részben a számtalan pletyka miatt, részben pedig azért, mert - hacsak nem mindig ugyanazt az utat tesszük meg - fogalmunk nincs, mennyi lenne az átlagos fuvardíj. Ezt deríthetjük ki ezen az oldalon, a társaságok közzétett árai és a Google Maps útvonaltervezője alapján. Persze ez az információ vitás helyzetben nem sokat ér,de legalább tudni fogjuk, ha átvertek minket.

Bővebben:
taxitarifa.com (forrás: Chip magazin)

1. oldal / 2

Mottónk

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer tegyen egy kirándulást a varázslatos mátrai hegyvidéken, és ha teheti, válassza lakóhelyéül is...

Elérhetőségek

Ábrahám Gyula

+003670/ 380 5478
Email : abris.muzsla@gmail.com
www.nezzbe.hu